سهم بخش وشمگیر و شهر انبارالوم: آیا توسعه فقط برای دیگران است؟

سهم بخش وشمگیر و شهر انبارالوم: آیا توسعه فقط برای دیگران است؟

در هفته دولت، با افتخار از کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌های متعدد در استان گلستان خبر می‌رسد. این اخبار خوشحال‌کننده به‌ویژه برای مسیولان و مدیران زحمتکش، نویدبخش توسعه و پیشرفت در مناطق مختلف است. اما در این میان، سوالی جدی و اساسی ذهن مردم مظلوم بخش وشمگیر و شهر انبارالوم را به خود مشغول کرده است: سهم ما از این پروژه‌ها چیست؟
متأسفانه، به نظر می‌رسد که سهم بخش وشمگیر و شهر انبارالوم از این پروژه‌ها تقریباً صفر است. در حالی که دیگر شهرستان‌ها از مزایای این پروژه‌ها بهره‌مند می‌شوند، مردم این منطقه با حسرت و ناامیدی به اخبار دیگر مناطق نگاه می‌کنند. آیا جز حسرت و ناامیدی، چیزی عاید این مردم خواهد شد؟ آیا توسعه متوازن که همواره از آن سخن می‌گویند، همین است؟
مردم این بخش انتظار دارند که مسیولان با نگاهی عمیق‌تر به مشکلات و نیازهای آنان توجه کنند و سهمی از این پروژه‌ها به آن‌ها اختصاص دهند. این حق آن‌هاست که در کنار دیگر مناطق استان، از امکانات و خدمات لازم برخوردار باشند و به زندگی بهتری دست یابند.
در نهایت، امیدواریم که با همت مسیولان و توجه به نیازهای واقعی مردم، شاهد توسعه و پیشرفت در بخش وشمگیر و شهر انبارالوم نیز باشیم. این مردم شایسته‌اند که از مزایای پروژه‌های عمرانی بهره‌مند شوند و به آینده‌ای روشن‌تر امیدوار باشند.